| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
خبرنامه وب سایت:
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 65
بازدید ماه : 162
بازدید کل : 19364
تعداد مطالب : 187
تعداد نظرات : 8
تعداد آنلاین : 1
Template By: LoxBlog.Com
دنیای بازی های جدید
وب سایت رسمی فرهاد مجیدی
HMFun.loxblog.com
kharide sharj hamrahe aval
دانلود بازی های کامپیوتری
فناوری اطلاعات
انجمن مهندسین برق و الکترونیک آمریکا
پرسه های شیشه ای
همگام سازی شکری
سایت اطلاع رسانی کنفرانس ها
سایت آموزش مجازی مدارس امریکا
وبلاگ تخصصی کامپیوتر
دانشگاه تهران
روزنامه جام جم
هفته نامه عصر ارتباط
جدول زیبای مندلیف با جزئیات بیشتر
علم روز دنیا
اخبار IT
اخبار فناوري اطلاعات
آموزش زبان انگليسي
واژه نامه c.p.h
بانک کد های طراحی سایت+ابزار فلش+دانلود نرم افزار
بانک کد های طراحی سایت+ابزار فلش+دانلود نرم افزار
ترجه آنلاين متون
انجمن رباتيك
مرجع برنامه نويسي
دانلود مقالات رايگان
فني لرن
آموزش آنلاين زبان هاي خارجي
دانلود رايگان كتاب
دانلود نرم افزار
وبلاگ تخصصي برق
عنوان لینک
دنياي الكترونيك
ردیاب خودرو
تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
الكترو IT
و آدرس
subphonix.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
انتخاب یك رنگ پیش زمینه
در نمونه رنگ پیش زمینه موجود در نوار ابزار كلیك كنید تا پنجره Color Picker فعال شود. از مراحل موجود در كار عملی 5 پیروی كنید تا رنگ مورد نظرتان را انتخاب كنید.
انتخاب یك رنگ پس زمینه
در نمونه رنگ پس زمینه جعبه ابزار كلیك كنید تا پنجره Color Picker فعال شود. از مراحل كار عملی 5 پیروی كنید تا رنگ مورد نظرتان انتخاب شود.
انتخاب یك رنگ از یك تصویر
ابزار قطرهچكان را در جعبه ابزار انتخاب كنید. سپس آن را در تصویر بر روی رنگ مورد نظر جابجا كرده و كلیك كنید تا رنگ مربوطه انتخاب شود. در این حالت رنگ انتخابی شما به عنوان رنگ كادر پیش زمینه تعیین میشود. (به رنگ نمونه در جعبه ابزار دقت كنید). برای انتخاب رنگ پسزمینه نیز میتوانید بر روی رنگ دلخواه خود راست كلیك كنید (در ویندوز) یا در حالیكه بر روی رنگ كلیك میكنید، كلید Option را پائین نگه دارید (در مكینتاش).
استفاده از پالت Color
برای باز كردن پالت Color گزینه WindowColor را انتخاب كنید. سپس هر یك از نوارهای لغزندة R، G و B را جابجا كنید تا رنگ مورد نظرتان شكل یابد. رنگی كه توسط شما ایجاد میشود در مربع سمت چپ پالت نشان داده میشود. همچنین از طریق منوی پالت Color میتوانید مدلها و گزینههای رنگ دیگری را انتخاب كنید. همچنین در صورتی كه تركیباتی از رنگی خاص را به صورت عددی در اختیار دارید میتوانید با تغییر اعداد موجود در جداول سمت راست پالت Color، آن رنگ خاص را بوجود آورید. به عنوان مثال نوعی رنگ سبز در سیستم RGB تركیبی از 90=R، 173=G، 75=B میباشد، با اعمال این تغییرات رنگ سبز گفته شده را بوجود بیاورید.
استفاده از نمونه رنگهای موجود
برای باز كردن پالت Swatches گزینه WindowSwatches را انتخاب نمائید. این پالت شامل مجموعهای از نمونه رنگهای از پیش تعیین شده است. روی رنگ مورد نظر كلیك كنید تا انتخاب شود این كار سبب انتخاب رنگ مزبور در قسمت رنگ پیش زمینه جعبه ابزار نیز میشود. همچنین برای آنكه رنگ پیش زمینه موجود را به مجموعه نمونه رنگهای از پیش آماده شده این پالت اضافه كنید، میتوانید مكان نما را به محیط خالی از پالت جابجا كرده تا اینكه مكاننما به شكل سطل رنگ تبدیل شود، سپس كلیك كنید تا رنگ مزبور به عنوان یكی از نمونه رنگهای پالت Swatches ذخیره و نگهداری شود.
*توجه*
جابجایی بین رنگها
برای جابجایی بین رنگ پس زمینه و پیش زمینه دكمه Switch Color را كلیك كنید. البته میتوانید با كلیك كردن آیكون كه در كنار مربعهای مربوط به رنگ پیشزمینه و پسزمینه قرار دارد و یا فشردن دكمة X از صفحه كلید نیز بین نوع رنگ پس زمینه و پیش زمینه جابجا شوید.
بازگشت به رنگ سیاه و سفید
دكمه Default Color موجود در جعبه ابزار را كلیك كنید(مربع سیاه رنگ كه در بالای مربع سفید رنگ موجود در سمت چپ نمونه پس زمینه قرار دارد) تا رنگ پس زمینه و پیش زمینه به سیاه و سفید پیش فرض تبدیل شوند. البته با فشردن كلید D نیز امكان تعیین رنگ سیاه و سفید برای قسمت پیش زمینه و پس زمینه وجود دارد.
برای باز كردن پنجره Guides & Grid در برنامه Image Ready گزینه EditPreferences Guides & Grid را انتخاب كنید. از این صفحه برای كنترل تنظیمات خطوط راهنما و صفحه شطرنجی استفاده میشود.
برای مشاهده لیستی از صفحاتی كه در قسمت Preferences امكان تعیین گزینههای مختلفی را به كاربر میدهند، گزینه Guides & Grid را انتخاب كنید.
منوی كشویی Guides Color
در این قسمت رنگ خطوط راهنما تعیین میشود. یكی از گزینههای Yellow، Medium Blue، Green، Red، Light Blue، Gray، Light Gray، Cyan، Magenta. یا Black را انتخاب كنید.
منوی كشویی Smart Guide Color
هنگام جابجایی و كشیدن آبجكتهای موجود در صفحه، این راهنماهای هوشمند در اطراف آنها نمایان میشوند. در این قسمت رنگ راهنماهای هوشمند تعیین میشود. یكی از گزینههای Cyan، Magenta، Yellow، Medium Blue، Green، Red، Light Blue، Gray، Light Gray یا Black را انتخاب كنید.
فیلد Horizontal Space
مقداری كه در این قسمت برحسب پیكسل وارد میشود، فاصله افقی ویژگی راهنماهای هوشمند را تعیین میكند.
فیلد Vertical Space
مقداری كه در این قسمت برحسب پیكسل وارد میشود، فاصله عمودی ویژگی راهنماهای هوشمند را تعیین میكند.
منوی كشویی Grid Color
در این قسمت میتوانید رنگ صفحه شطرنجی را انتخاب كنید. رنگهایی همچون Gray، Light Blue، Red، Green، Medium Blue، Yellow، Cyan، Magenta، Light Gray یا Black را انتخاب كنید.
منوی كشویی Grid Style
گزینههای موجود در این قسمت به شما امكان تعیین نوع قالببندی شبكه شطرنجی را میدهد. این گزینهها عبارتند از Lines، Dots یا Dashed.
فیلد متنی Gridline every "x" Pixels
در این قسمت میتوانید برای تعیین فضای بین خطوط راهنما مقداری را برحسب پیكسل وارد كنید.
فیلد متنی Subdivisions
در این قسمت تعداد قسمتهایی كه بین هر شبكه شطرنجی اصلی قرار دارند تعیین میشود. مقدار مورد نظر را در فیلد مربوطه وارد كنید.
بــرای بـــاز كــردن كـــادر و صفحــــهplug – Ins گزینــــه Edit\Preferences\ Plug - Insرا انتخاب كنید. در این پنجره مسیر پوشه Plug - Ins كه در برنامه ImageReady مورد استفاده قرار میگیرد، تعیین میشوند.
Plug - In ها فرامین و فیلترهایی هستند كه توانایی كار در ImageReady را افزایش میدهند و همگی آنها باید در یك پوشه ذخیره شوند. در این صفحه امكان تعیین پوشه مزبور وجود دارد.
برای فعال شدن پنجره Plug-Ins، گزینه Edit\Preferences\ Plug-Ins را انتخاب كنید.
گزینة Plug-Ins Additional و دكمه Choose
برای تعیین پوشه دیگری غیر از پوشه اصلی برنامه كه Plug - Inهای شما در آن نصب است، این كادر را فعال كرده و از دكمه Choose استفاده كنید.
همواره پس از اجرای فتوشاپ جعبه ابزار در صفحه قابل مشاهده است و بطور معمول نیز در سمت چپ و بالا قرار دارد. در فرایند ویرایش یك تصویر بطور مداوم و برای انتخاب انواع ابزار مورد نیاز به این جعبه ابزار مراجعه خواهید كرد.
در این كار عملی با ابزارهای موجود در نوار ابزار و همچنین نحوه دسترسی به آنها آشنا خواهید شد.
جعبه ابزار باید بطور اتوماتیك در هنگام اجرای فتوشاپ در صفحه نمایان شود. در صورت بسته بودن آن میتوانید از گزینه Tools از منوی Window برای باز كردن آن استفاده كنید.
انتخاب یك ابزار
برای انتخاب یك ابزار فقط كافی است روی آن كلیك كنید. در صورتی كه در گوشه سمت راست و پایین ابزار انتخابی شما مثلث كوچكی دیده شود میتوانید از طریق منوی كشویی آن به ابزارهای دیگری نیز دسترسی یابید. ابزار را كلیك كرده و دكمه ماوس را پائین نگه دارید تا منوی كشویی آن نمایان شود. سپس ماوس را بر روی ابزار مورد نظر جابجا كرده و رها كنید تا ابزار مربوطه انتخاب شود.
باز كردن جعبه ابزار ImageReady
به محض فعال شدن این برنامه جعبه ابزار ImageReady نمایان میشود. همانند محیط فتوشاپ در صورت بسته بودن جعبه ابزار در این برنامه نیز میتوانید آن را با انتخاب گزینه Tools از منوی Window فعال كنید.
انتخاب یك ابزار در ImageReady
در این برنامه نیز همانند فتوشاپ برای انتخاب یك ابزار كافی است تا آن را كلیك كنید و در صورتی كه در گوشه سمت راست و پایین ابزار مورد نظر شما مثلث كوچكی وجود داشته باشد با كلیك بر روی آن و پائین نگه داشتن دكمه ماوس و سپس حركت ماوس بر روی ابزار مورد نظر، میتوانید به سایر ابزارهای آن قسمت دسترسی پیدا كنید.
جابجا شدن بین Photoshop و ImageReady
برای جابجایی بین دو برنامه Photoshop و ImageReady كافی است تا دكمه Jump To را كه در پائین جعبه ابزار هر دو برنامه وجود دارد را كلیك كنید. این تكنیك بیشتر در مواردی كاربرد دارد كه یك فایل باز دارید و مایلید از قابلیتهای هر دو برنامه بر روی آن فایل استفاده كنید. همچنین میتوانید با انتخاب گزینهJump to از منوی File و بعد گزینه PhotoshopیاImageReady از منوی File یا فشار دادن همزمان كلیدهای Ctrl + Shift + M در ویندوز یا انتخاب كلیدهایz + Shift + M در مكینتاش بین این دو برنامه جابجا شوید.
*توجه *
Adobe در اینترنت
دكمه Adobe Online را كه در بالای جعبه ابزار قرار دارد كلیك كنید (آیكون پر در فتوشاپ) تا به وب سایت آن (Adobe.com) دسترسی یابید. همچنین میتوانید از نوار منو گزینه HelpAdobe Online را انتخاب كنید.
ساختاربندی دكمه Jump To
بطور پیشفرض با انتخاب دكمه Jump To امكان جابجایی بین دو برنامه Photoshop و ImageReady به یكدیگر وجود دارد.
كاربران مكینتاش میتوانند با ایجاد یك میانبر یا اسم مستعار برای برنامه موردنظر و كشیدن آن به این محل به ویرایشگرهای HTML یا ویرایشگرهای گرافیكی دیگر دستیابی پیدا كنید:
AdobePhotoshop CSHelpersJump To Graphics Editor
در ویندوز با باز كردن برنامه Windows Explorer میانبری به برنامه مورد نظر ایجاد كنید. نام برنامه را راست كلیك كرده و از منوی زمینه گزینه Create Shortcut را انتخاب كنید. سپس میانبر را به آدرس زیر بكشید:
Program Files Adobe Photoshop CS Helpers Jump To Graphics Editor.
در برنامههای Photoshop و ImageReady از سیستمی متشكل از 19 پالت شناور كه شامل گروهی از آیتمها و كنترلها همانند گزینههای ابزار و قلمها است، استفاده شده است. برای بهینهسازی فضای كاری مورد استفاده در این برنامهها میتوانید پالتها را در صورت لزوم بسته یا باز كنید، به آسانی آنها را كوچك كرده یا بزرگ كنید.
بررسی یك گروه از پالتها
برای باز كردن یك پالت در ImageReady یا Photoshop ابتدا باید منوی Window را كلیك كنید. در حالیكه منوی مزبور فعال است مكاننمای ماوس را بر روی نام پالت مورد نظر برده و كلیك كنید. برای استفاده بهینه از فضای كاری نیز برنامه چندین پالت را در یك پنجره و بصورت جدا از هم با برچسبهای مختلف در دسترس كاربران قرار داده است. در صورتی كه پالت مورد نظر شما مشاهده نمیشود میتوانید با كلیك كردن برچسب نام، آن را فعال كنید.
كوچك كردن و بزرگ كردن یك پالت
برای جمع كردن یا توسعه یك پالت در ویندوز، تنها كافی است بر روی دكمه Minimize یا Maximaiz كلیك كنید. در سیستمهای مبتنی بر مكینتاش برای جمع كردن پالت دوبار بر روی دكمه Resize موجود در گوشه چپ بالای پالت كلیك كنید و برای توسعه آن نیز تنها كافی است كه یكبار بر روی این دكمه كلیك كنید.
تغییر اندازه ابعاد یك پالت
برای تغییر اندازه اغلب پالتها (برخی از پالتها را نمیتوان تغییر اندازه داد) كافی است كه در گوشه راست پائین آنها كلیك كرده و سپس در حالیكه دكمه ماوس را پائین نگه داشتهاید آن را جابجا كنید تا به اندازه دلخواه تغییر یابد. برای برگرداندن یك پالت به وضعیت پیش فرض آن، دكمه Minimize یا Maximize (در ویندوز) و یا دكمه Resize (در مكینتاش) را كلیك كنید.
نوار Tools و Options
بسته به نوع ابزار انتخاب شده در Photoshop یا ImageReady گزینههای در دسترس نوار Options مختلف میباشد. بطور پیش فرض نوار Options در بالای صفحه و در زیر نوار منو واقع شده است. در صورت بسته شدن آن میتوانید با انتخاب گزینهwindowOptions یا دو بار كلیك روی یك ابزار در جعبه ابزار آن را فعال كنید.
در منوی Palette گزینههای كاربردی مربوط به آن پالت لیست شدهاند. برای باز كردن هر منوی Palette كافی است تا مثلث سیاهرنگگوشه راست بالای هر پالت را كلیك كنید. سپس برای انتخاب یكی از موارد موجود در لیست پالت كافی است تا آن را انتخاب نمائید.
در قسمت پائین برخی پالتها دكمههای میانبری برای دسترسی سریع به فرامین مورد نظر، قرار گرفتهاند. برای آنكه دریابید وظیفه هر دكمه چیست و چه كاری انجام میدهد ابتدا مطمئن شوید كه گزینه Show Tool Tips در قسمت Options كادر (EditPreferencesGeneral) General Preferences انتخاب شده است و سپس نشانهگر ماوس را بر روی دكمه مورد نظر قرار دهید تا متن و شرح مربوطه نمایان شود. (برای درك بهتر این موضوع میتوانید به درس 9 كه در خصوص نحوه تعیین تنظیمات فتوشاپ است مراجعه كنید)
*توجه *
گروهی كردن پالتها
برای جابجا كردن یك پالت به داخل پالتهای گروهی دیگر، برچسب نام پالت مورد نظر را كلیك كرده و در حالیكه دكمه ماوس را پائین نگه داشتهاید آن را به سمت پنجره پالت گروهی مورد نظرتان بكشید. برای جداسازی یك پالت بصورتی كه بتوان آن را در یك پنجره جداگانه مشاهده كرد، برچسب نام آن را كلیك كرده و آن را به یك محیط خالی از صفحه بكشید.
هنگامیكه پالتی را باز كرده و تغییر موقعیت میدهید فتوشاپ آخرین محل قرارگیری پالت را در حافظه نگه میدارد و ذخیره میكند. برای بازگرداندن وضعیت پالتها به حالت اولیه و پیش فرض میتوانید گزینه EditPreferencesGeneral را انتخاب كنید و در كادر General Pereferences نمایان شده گزینه Save Palette Locations را انتخاب نمائید. دفعة بعد كه برنامه فتوشاپ را باز میكنید، پالتها در محل پیشفرض و استاندارد خود قرار خواهند داشت.
در این قسمت بطور مقدماتی با برنامه Photoshop و ImageReady آشنا میشویم، سپس هر دو برنامه را اجرا كرده و محیط كاری عمومی آنها را ارزیابی میكنیم.
اجرای فتوشاپ
برای اجرای این برنامه در ویندوز، ابتدا دكمه Start را كلیك كرده و سپس با انتخاب گزینه زیر برنامه را اجرا نمائید.
ProgramsAdobeAdobe Photoshop CS
كاربرانی كه از سیستم عامل مكینتاش استفاده میكنند میتوانند پوشه Adobe Photoshop CS را باز كرده و روی آیكون
Adobe Photoshop CS دو بار كلیك كنند . درصورتی كه برنامه فتوشاپ را اجرا كردید به شما توصیه میكنیم تا ویژگی هموار كردن فونتها را برای اندازه فونتهای 8 و پائینتر غیرفعال كنید. همچنین گزینهای جهت اعمال تغییر در تنظیمات رنگ در صفحه نمایان میشود، با توجه به اینكه امكان اعمال تغییر در این تنظیمات در آینده نیز وجود دارد به شما توصیه میكنیم تا در این مرحله از انجام تغییر این تنظیمات صرفنظر كنید.
صفحهخوشامدگویی Photoshop
صفحه خوشامدگویی برنامه فتوشاپ یا Welcome Screen كه شكل آن را در زیر مشاهده میكنید امكان دسترسی آسان به آموزشها، نكات و اسنادی كه به مباحث ویژگیهای جدید فتوشاپ میپردازند را فراهم كرده است. برای انتخاب هر موضوع میتوانید روی آن كلیك كنید. همچنین میتوانید برای بسته شدن این پنجره و اجرای صفحه اصلی برنامه فتوشاپ، دكمه Close را كلیك كنید. در صورتی كه نمیخواهید پس از هر بار اجرای برنامه با این پنجره مواجه شوید گزینه Show this dialog at startup را غیرفعال كنید. در صورت تمایل میتوانید با انتخاب گزینه Help/Welcome Screen مجدداً این پنجره را فعال كنید.
نمای اولیه Photoshop
بعد از بسته شدن پنجره ویزارد با صفحهای مواجه میشوید كه كنترلهای برنامه فتوشاپ در آن به نحو مرتبی چیده شدهاند. جعبه ابزار (Toolbox) كه در سمت چپ صفحه قرار دارد و شامل تمام ابزار فتوشاپ میباشد. تمامی پالتهای (Palettes) برنامه در طرف راست صفحه دیده میشوند و نوار منو (menubar) نیز در بالای صفحه قرار گرفته است. نوار گزینهها (optionsbar) كه در پائین نوار منو واقع شده و شامل ابزارهای كنترلی است كه مطابق با نوع ابزار انتخابی شما تغییر میكنند.
اجرای ImageReady
برای اجرای ImageReady در ویندوز، ابتدا روی دكمه Start كلیك كرده و سپس از منوی ProgramsAdobe گزینه ImageReady CS را انتخاب كنید. كاربرانی كه از سیستم عامل مكینتاش استفاده میكنند نیز میتوانند با باز كردن پوشه Adobe Photoshop CS و دو باركلیك آیكون Adobe ImageReady CS، برنامه را اجرا كنند.
صفحه خوشامدگویی ImageReady
به محض اجرای برنامه ImageReady صفحه خوشامدگویی همانند آنچه در مرحله دوم این كار عملی عنوان شد، نمایان میشود. برای انتخاب موضوعات موجود در لیست بر روی آنها كلیك كنید و در صورتیكه مایلید خود برنامه را اجرا كنید بر روی دكمه Close موجود در این صفحه كلیك نمائید.
در صورتیكه نمیخواهید در هر بار اجرای برنامه Adobe ImageReady CS با این پنجره مواجه شوید، گزینه Show this dialog at Startup كه در گوشه چپ پائین این صفحه قرار دارد را غیرفعال كنید. همانند برنامه فتوشاپ، برای فعال كردن مجدد این صفحه میتوانید گزینه HelpWelcome Screen را انتخاب نمائید.
نمای اولیه ImageReady
پس از اجرای ImageReady با محیط كاری بسیار مشابه فتوشاپ مواجه خواهید شد. البته با دقت بیشتر درخواهید یافت كه برخی از آیكونهای جعبه ابزار و پالتهای آن متفاوت با فتوشاپ هستند، از جمله پالتهای Slice، Table و Image Map كه در گوشه چپ پائین صفحه دیده میشوند.
*توجه*
رفتن از Photoshopبه ImageReady
فعال كردن برنامه ImageReady در داخل فتوشاپ به آسانی و با انتخاب دكمه Jump To كه در پائین جعبه ابزار قرار دارد امكانپذیر میباشد. اگر در برنامه فتوشاپ باشید با انتخاب این دكمه، برنامه ImageReady فعال میشود.(اگر تا به حال این برنامه را اجرا نكردهاید دكمه مزبور را فشار دهید تا ImageReady اجرا شود). همچنین هنگامیكه دكمه Jump To را در داخل ImageReady انتخاب كنید، فتوشاپ باز میشود.
كاربرانی كه از مكینتاش استفاده میكنند برای جابجایی از یكی از این برنامهها به دیگری باید كلیدهای z+ Shift + M را بطور همزمان فشار دهند. در ویندوز با انتخاب همزمان كلیدهای Ctrl + Shift + M میتوان از یك محیط به محیط دیگر جابجا شد.